Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies AFB
inici AFB - Notícies
     
  Les farmàcies de Barcelona podeu implicar-vos en fer visible el glaucoma  
 

Com cada any, AFB col·labora amb l’IMO per difondre les activitats amb motiu de la Setmana Mundial del Glaucoma

 
 
  • Empresarials: AFB
  • Categories:
  • Etiquetes:
  • Data de publicació: 19/02/2018 14:13:55 | Conté documents adjunts
 
 

L’Institut de Microcirurgia Ocular (IMO) celebra com cada any una campanya amb motiu de la Setmana Mundial dedicada a aquesta malaltia. AFB hi col·labora en la difusió de la iniciativa i animant les farmàcies a que doneu a conèixer entre la població les activitats desenvolupades per l’IMO.

La informació que pugueu oferir als vostres usuaris ajudarà a fer visible aquesta patologia i detectar casos no diagnosticats.

Material gràfic per a les farmàcies:

  • Adjunt trobareu els pdf del programa i el pòster de la campanya, per a la vostra informació i per si ho voleu exposar a la farmàcia.
  • A més, farmàcies de Barcelona ciutat associades de l’AFB heu hagut de rebre un pòster per exposar-lo a la farmàcia.
  • D’altra banda, les 40 farmàcies sòcies més properes a les instal·lacions de l’IMO (C/ Josep María Lladó, 3), heu hagut de rebre, a part del pòster, 200 programes d’activitats i un display per als tríptics.

 

Activitats de l’IMO a difondre:

Les iniciatives de l’IMO, que es desenvoluparan a les seves instal·lacions (C/ Josep María Lladó, 3), són les següents:

  • 15 de març, 18h. Sessió informativa ‘Glaucoma: més enllà de la pressió intraocular’. Lloc: Auditori IMO

Doctores del Departament de Glaucoma de l’IMO explicaran el paper del nervi òptic en el diagnòstic i la pèrdua de visió associada al glaucoma i com la seva deterioració no sempre està relacionada amb la pressió intraocular elevada (principal factor de risc).

  • Del 12 al 16 de març: Unitat de diagnòstic precoç

Revisions gratuïtes a població de risc, que inclouen una prova d’agudesa visual, mesura de la pressió intraocular i exploració del nervi òptic.

Per reservar hora de revisió i/o confirmar l’assistència a la sessió informativa i al  còctel posterior: Tel. 93 253 22 10 o email glaucoma@fundacionimo.org

Més informació: www.setmanaglaucoma.org

Moltes gràcies per la vostra col·laboració.

 

Què és el glaucoma?

És un conjunt de malalties que provoquen un dany progressiu en el nervi òptic, motiu pel qual es produeix una reducció gradual del camp visual del pacient. La pèrdua de visió causada és crònica i irreversible, però és possible frenar la seva evolució si es diagnostica i tracta precoçment. Actualment, afecta un milió de persones a Espanya, però la meitat dels pacients no en són conscients perquè el glaucoma no provoca símptomes fins que es troba en fases molt avançades.

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmàcies de Barcelona - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | afb@afb.cat