Torna a la pàgina d'inici
 
 
 
  Notícies AFB
inici AFB - Notícies
     
  Coneixes el servei de Borsa de Treball d’AFB?  
 
  • Empresarials: AFB
  • Categories: General
  • Etiquetes:
  • Data de publicació: 01/01/2000
 
 

AFB disposa d’un servei de Borsa de Treball, dirigit, d’una banda, a titulars d’oficina de farmàcia i, d’altra banda, a professionals que busquen feina.

Si ets titular d’oficina de farmàcia:
Si estàs buscant personal per a la teva farmàcia, siguin farmacèutics o auxiliars, només cal que ens truquis (Tel. 93 323 24 22) o ens escriguis un email (afb@afb.cat), i de seguida t’enviarem els currículums actualitzats de la nostra borsa.
El servei també contempla la possibilitat de publicar anuncis personalitzats de manera gratuïta en Infojobs. Només ens has de comunicar les teves necessitats pel que fa al personal i nosaltres ho farem per tu. A través d’aquest enllaç trobaràs més informació: Busques personal i et manca temps per fer-ho? Truca’ns!!

Si ets farmacèutic o auxiliar i busques feina en una oficina de farmàcia:
Envia’ns el teu currículum actualitzat a través del correu electrònic afb@afb.cat i t’inclourem en la nostra base de dades. Et recomanem que, si continues buscant feina, ens el tornis a enviar al cap d’un mes. També et demanem que, si trobes un lloc de treball, ens ho comuniquis per retirar-te de la borsa de treball.

 
 
   
   
     
     
 
Web patrocinada per:
Associació de Farmàcies de Barcelona - C/ Casanova, 84-86, Entr. 1ªC - 08011 Barcelona - Tel. 93 323 24 22 - Fax 93 454 61 77 | afb@afb.cat